Τελευταία κατάβαση Σεμιναρίου Μύησης Φαραγγιών 2015, Φαράγγι Γερακίνας

Το φαράγγι της Γερακίνας επιλέξαμε για τελευταίο του Σεμιναρίου Μύησης 2015 του Συλλόγου.  Στις πρώτες καταβάσεις λίγο αλλά διάφανο νεράκι στόλιζε την κοίτη, γρήγορα όμως πήγε υπογείως και δυστυχώς το χάσαμε από τα μάτια μας.
Η κατάβαση πήγε ρολόι με τους Αυτόνομους του 2014 να αρματώνουν με σιγουριά και να προσέχουν τους καινούριους φαραγγίστες και όπως δείχνει, μελλοντικούς συντρόφους τους.
Οι δύο επιβλέποντες νοιώσαμε περήφανοι για την απόδοση και την υπευθυνότητα με την οποία κινήθηκε η ομάδα.
Τελειώσαμε την εξόρμηση με μια επίσκεψη σε ταβέρνα του Σχοίνου σε κλίμα ενθουσιασμού και ζωντάνιας.
Από πλευράς Συλλόγου ήμασταν οι, Γιώργος Γεωργιάδης, Σπύρος Ζαννιάς, Νικολέττα Αλεξανδράκη, Γεράσιμος Κρεμμύδας και ο γράφων Άγγελος Βλαχόπουλος. Οι Μυημένοι πιά, Μαργιάννα Γάδ, Γιώργος Ζαννιάς, Λιλή Αναστασοπούλου, Νίκος Καρκαλίογλου, Ευάγγελος Τζιράκης. Από την ομάδα των Μυημένων σ’ αυτή την εξόρμηση έλειπε ο Ξενοφώντας Ντάνης.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Μύησης και ακόμη ένα στους Αυτονόμους.