10/10/2021 Φαράγγι στα Καμπιά Ευβοίας

Η καταληκτική μέρα του Σεμιναρίου Α’ Φαραγγιών, πραγματοποιήθηκε στο Φαράγγι του Χάβου στα Καμπιά Ευβοίας. Ως συνήθως, το νερό υπήρχε για λίγο την κοίτη, αλλά πολύ σύντομα εξαφανιζόταν. Πρίν μπούμε κατεβήκαμε για κατόπτευση στο γεφυράκι πιο κάτω, και είδαμε την ποσότητα που αμέσως πριν την πρώτη τεχνική κατάβαση πορεύεται υπογείως και βγαίνει λίγο πριν περάσει από κει.
Όπως και να ‘χει εμείς είχαμε να τελειώσουμε τα πρακτικά και με συνδυασμένες προβλέψεις βρήκαμε παράθυρο της κακοκαιρίας του Σαββατοκύριακου, σ’ αυτόν τον τόπο.
Φορέσαμε πολύ λιγότερα απ’ όσα είχαμε υπολογίσει, γιατί ελπίζαμε σε κάποιες βροχοπτώσεις που να έχουν τροφοδοτήσει την περιοχή ώστε να φορέσουμε στολές νεοπρέν, αρκεστήκαμε σε πολύ λιγότερα, μπήκαμε στις καταβάσεις και αρχίσαμε να πραγματώνουμε όλα όσα περιέχει η ύλη του σεμιναρίου, αλλά και λίγα περισσότερα.
Όλοι οι νέοι μας φίλοι αποδείχθηκαν ικανοί να εκτελέσουν τις τεχνικές ασκήσεις που απαιτούνται για το άθλημα, τους δίνουμε τα συγχαρητήριά μας και ελπίζουμε να βρισκόμαστε τακτικά στα Φαράγγια, αλλά και στα σπήλαια!