2/6/2024 Φαράγγι Καλλιθέας

Για όσους το γνωρίζουν, είναι ένα πολύ όμορφο και τεχνικό πεδίο, που δεν είναι και εύκολο να μπούν άτομα που δεν έχουν εκπαιδευτεί στο άθλημα, αλλά η παρέα αποδείχθηκε ικανότατη και πολύ δυνατή!
Το Σάββατο με τον Ανδρέα, κάναμε στα παιδιά μια προετοιμασία στις τεχνικές και τα πλάγια βγαλσίματα στα ρελέ, αλλά δεν περιμέναμε αυτά τα τόσο καλά αποτελέσματα! Μπράβο στα παιδιά!
Το Φαράγγι διατηρούσε το νερό του, αρκετά για να μας δροσίσει και να κάνει τις καταβάσεις ενδιαφέρουσες, αλλά καθόλου επικίνδυνο, αφήνοντάς μας να κάνουμε τα δικά μας με ευκολία. Στον στριφτό καταρράκτη, ας πούμε, όλοι περάσαμε το δεύτερο μέρος χωρίς σχοινί, με στενή βέβαια παρακολούθηση και κάναμε κι άλλα διασκεδαστικά.
Καλόδεχτοι οι νέοι φίλοι μας! Στην ομαδική φωτογραφία, δυστυχώς λείπει ο φωτογράφος, Μενέλαος Νεοφώτιστος.